Första advent

Nu så lider dte mot jul i rasande fart, som tur har jag bara john, pappa och micke kvar att handla till... men ja de är dom svåååraste att handla till tycker jag..
Det känns så lamt att köpa samma sak till personerna år efter år, även att de gillar just de sakerna, godis eller spel.
Men får se vad det blir, år väll ta mig tid och gå på stan en sväng sedan.

jag hoppas det blir en bra jul även att john blivit av med jobbet, ja hatrn har

Händer massor

Det händer massor i livet, bra saker och dåliga saker.
En tråkig sak är att walle är mer smålänning än jag är, så han har fått flytta hem till mamma igen.. det funkade bara inte att han vantrivdes så och hoppade över staketen och sådant hela tiden.. jag vart jätte ledsen.

ja jag måste berätta om i torsdags.. jag kom i vanliga tankar på väg till jobbet, men på en raksträcka så helt plöttsligt när jag hade 2meter kvar att passera en gammal gubbe på cykel så svängde han ut mitt framför mig, så jag fick tvärnita och gira undan han, vilket slutade med att jag skrapade i däcket i den höga trottoar kanten. så däcket gick paj och fälgen skrapades illa. men jag träffade iaf inte dubben.. han vände sig inte äns om utan cyklade på som inget hade hänt.. måste vart både döv och blind...
det är inte bara barnen som är trafik farliga...

var uppe i helgen och hälsade på familjen, var underbart, helt underbart! På fredagen kom frida(en stund) och zara som stannade till klockan 02 50 (när hon började jobba klockan 03 30.. ) i hade jätte trevligt och badade bastu massor med gånger.
Sedan på söndagen åkte vi till ullared och shoppade massor! köpte många jul prylar, så som advents ljusstake och liknande.