Dag 17 av 88

image26
(Bild info: He he ja valparna leker och jagrakade fotta Yellow i denna roliga stallning)

Dagen

ja den borjade vall inte som den basta da valeria skallde pa mig att jag inte hade tvattat mattan med mattrengorings medlet, som jg inte viste fanns utan tvattade med vatten och tval som vanligt. men da tyckte hon att jag kunde vall fragat men halla john var jhu dar nar det hande och ja han sa ingenting om ngt rengorings medel... men nar jag berattade det sa blev valeria tyst, men bad inte om ursakt eller ngt sadant, men ja de e for mkt bergart.

men dagen karpte till sig och ja nu ar den ganska bra. Jag och valeria har stadat undervaningen med hundarna IHOPP, forsta hon och jag hhehe
sedan sa har vi strippat hundarna ihopp nastan hela dagen med. Det har vart larorikt och ganska trevligt faktiskt. har lart mig massor om olika verktyg, olika kammar och knivar och hur och var man ska rycka haret.
Valeria ar verkligen jatte duktig pa det dar, men ja hon har hallt pa med det i massor ar.
Sa jag har spenderat hela dagen med valeria och ja jag har faktiskt i det stora hela haft trevligt och haft tankarna pa annat an att jag bara langtar hem. vilket ar en trevlig omvaxling.

med de menar jag deffenetivt inte att jag inte langtarhem och saknar er alla hemma..  vilket jag verkligen gor!
ALskar er alla hemma sa otroligt mkt!
saknar alla pa valsta, min valstads familj!!! undrar vad ni alla gor om dagarna.. love you al !!


Dag 16 av 88

image25
(bild info: bild jag tog nar ja var i skane inna jag akte hit. fin tycker jag)

Dagen
Ja ni.. dagen har vart fruktasvardt mkt upp och ner.  mmorgon turen nar jag var sj gick jtte bra. Hundarna var tysta och lugna och ja de flot pa fint. sedn sa vaknade herrskapet tydligen pa heelt fel sida eller ngt... for sa fort de vaknade borjade de skalla pa mig... om saker de inte sagt ans att jag ska gora.. men ja de e inte sa farligt de gick over ganska fort och de vart  lungt.. i ett par timmar sedan fick de stad mani da nagra skulle komma och hamta valpar idag. sa de stadade sakert samma stalle en 4-5 ganger och ja...hmmm  men ja ja.

sedan sa fick jag iaf aka med in till nagon stad pa me.. hmm har tappat namnet, men ja ja, de hade iaf ett jaaaatte stort kopcenter med massor med affarer dar jag strulade omkring i mellan 2 och 4(wooow..)  men sedan sa kom jophn och plockade upp mig igen och vi akte till mataffaen och sedan nagot som heter corsco, vilket ar en affar som saljer matvror i stoooooor pack och de  ganska billigt och sa.

ja jag shoppade mig en web cam med mic och allt, kostade massor, men ja de tycker ja de skulle vara vart, men neee da inte fan tar denna datan webcam, den har forsta upplagan v xp, den har kravde andra upplagan, ahhhh blir sa trott...

jo jag kopte en sak till, men den e inte till mig den e till john men vad det ar det sager jag inte hehehe hoppas han ska gilla den... det var iaf en skit rolig affar jag kopte den i, dar fanns massa coola tuffa saker. hade kunnat strula runt i bara den lilla affaren ett bra tag.

sedan nar vi kom hem sa var det till att bara  in alla matvaror, vilket john och jag gjorde, inte da att valeria kunde hjalpa till med det aven att hela bilen var full med jox han kopt. but but
sedan blev det jag igen som fick plocka in allllla matvaror och andra saker medans de andra kollade pa tv:n...
efter det sa kollade jag och valeria pa en film och hade faktiskt ganska trevligt.
dock tror jag att jag haller pa att bli sjuk eller ngt, for jag e trott jamt och jag fryser just nu som en stucken gris..
och ja nar man borjar bli sjuk, ja da vill jag vara hos min mamma.. suck... saknar alla hemma miss you like craaazy!!!!


baara 72 dagar kvar...


Dag 15 av 88


image23
(Bild info: katten har i huset, radoll och jatte gullig och snall)

Dagen

ja ni alla.. dagen ar upp  och ner, men de som lyste upp hela dagen var att jag pratat med john pa msn ganska mkt, fan assa vad jag saknar han!!!
Och sedan har jag talat med min familj i telefon. att hora mammas rost gud vad jag saknar dom, saknar mamma gud jag borjar grata bar jag tanker  pa det. saknar er alla hemma. karlek till er alla!!!!!

Ja annas sa har de vart si sa dar, massa stadande som vanligt, och sedan sa har tva av hundarna tuggat pa golvet, vilket gjorde att de var irriterande och sura. men ja de var jhu inte pa mig utan pa mason och austin som hundarna heter. De tuggar sonder allt, absolut allllllt. hitttills har de medans jag vart har tuggat sonder: golvet, 3 sangar tva skyfflar och lite sma saker.. allt lixom.. vilken normal hund tuggar pa ett GOLV.. ehh hahah
men ja ja.

mig langtar till varje lordag, for de e oftast da john har som mest tid att prata med mig, och ja de e lika underbart att fa prata med han. Han far mig att skrata och de e inget jg gor for ofta har lixom.. hmm sitta och skratta at mig sj i min ensamhet lissom..lagom skoj.. hhaha men ja de e ganska kul ibland.

imorgon sa ska jag iaf fa ett par timmar fritt och folja med in till en annan stad som jag inte kommer ihag mamnet pa och ga runt lite, blir nog inte sa mkt shoppande men ja iaf fa vara manniska och mysa lite.
Men jag ska iaf fa aka in till washington en dag sedan wihii assa veckan som kommer. da aer jag buss till metro och dar tar jag tunnelbarnan in till washington DC och ska fula runt lite dar, sa man iaf har vart inne i storstaden och kollat nagra av monumenten. kolla lite pa museem med tror ja, de e jhu iaf gratis att ga in sa vf inte lixom.

Dag 14 av 88

image21
(bild info: en av deras tusen dekortioner med airendalterrier pa. gillade denna bild)


Dagen

ja ni, dagen borjade kasst men har blivit battre och battre.
pa morgonen sa holl jag pa att slappa ut valparna och skrapa skit. vilket tog mkt langre tid da de i gar kvall nar de slapper in dom( de slapper in da jag oftast gar i sang vid 10 tiden och valparna slapps in vid 11 tiden) sa hade de som vanligt inte krapat upp skiten sedan kvallen innan(och de  som ar sa viktigt att skrapa upp med an g... hahah  de fick jag hora 3-4 ganger den morgonen valeria stod och pekade, hunden han jhu for fan knappt skit klart innan hon var och papekade att jag maste skyna och ta upp den..)
men iaf da kom john ner och sa att jag maste slappa ut zeta och benzie da de skaller forst.. vilket var skillnad fran dagen innan da jag skulle slappa ut valparna forst.. ehh ja de e lite hit som dit.. hmm... de ar aldrig overans om hur sakerna ska goras och ja da blir jag lidnde... 

ja annas idag sa har jag inte slappat eller tagit det lungt manga minuter sahar sa forbannat as ont i rygg och knan just nu sa jag bara vill skrika... anledningen till det (iaf en del av anledningen)ar att jag vart och krattat i ordning gruset i den stora hundhagen.. och jaaa det lutar ganska fett och att krata gruset fran langst ner i hagen till langst upp dar gruset kanat ner fran nar hundarn springer, ar sviin jobbit och tungt...

sedan blir det inte battre av att jag har sakert strippat hundar i lustiga stallningar och bojningar pa rygg och ben, i 3 timmar minst... sa jaaa ONT HAR JAG


Idag fyller ak ar, GRATTIS!!!! tanker pa dig aven att jag inte kunde ringa..  ja ma du leva ja ma du leva!!!!




Saknar alla hemma hemskt mkt.. oh ja jag har bara vart ar i 2 veckor.. suck jobbigt.. vill hem.
ja assa de e inte sa farligt att var ahar om familjen oh vanner hade vart har hade det vart ganska roligt med.


endast(irroni) 74 dagar kvar

Dag 13 av 88

image20
(bild info: kollage med bilder av hundarna jag tagit. lite sota e dom..)

Dagen

ja ni dagarna gar sagta sagta frammat, men ja senaste veckan har gatt mkt fotare an den forsta.  Sager inte att de gar fort men fortare.

idag sa har jag badat bubbelpool igen, hehe de ska jag gora varje dag jaheheg e ensam har hemma:) assa far nar de e hemma med och sa men jag vill inte det :S hehe

annas har jag strippat Mila igen, jag hade inte ryckt tillrakligt i deras ogon, sa nu ryckte jag som dom ville och hon ser rent ut sagt FORJAVLIG ut... som varsta loppbitna hunden.. bara nagra fa hastran sa man ser huden igenom.. USA va fuult

hehe jag kollar just nu pa greys anathomy och de e mkt langre fram an i Sverige...

Dag 12 av 88

image19
(bild info: bubbel karet de har. ska ta ett kort och lagga ut nar skyddet ar av, da dens elegans kommer fram)

Dagen

ja igar sa fick jag sa ont i ryggen, och jagg hade det fortfarande nar jag vaknade sa da foreslog valeria att jag skulle testa att ta ett bad i deras massage bubbelkar. Sa nar hundarna sedan sov sa gjorde jag det. och gud vad skont det var att krypa ner i det varma (det ar varm vatten i den som man staller in sj hur varmt man vill ha det) vattnet och kanna massage stralarna massera rygg, nacke och fotter. absolut underbart och jag ska gora det imorgon med:) sa ryggen kanns mkt battre nu. 

annas har jag idag strippat klart unghundarna. och sa har jag badat en av de vuxna, Ozzy heter han. 
ja sedan har jag gjort det vanliga med att slappa ut och in alla hundarna, ge dom mat och stada efter dom. Spolade aven under trappan idag da valeria bad mig det. ska aven ga upp snat och stada inne i rummet som Benzie och Zeta sover i. de ar sa dammigt. 





I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me 
The bed I'm lying in is getting colder
("better than me"  - Hinder)


bara 76 dagar kvar

Dag 11 av 88

image18
(bild info: just becuse i love and miss you so much)

Dagen

ja ni idag har jag vart duktig tycker jag hehe. jag har hunnit med en hel del men tyvarr blev resultatet att jag av att ha statt upp i lite konstiga stallningar och ha bart en massa att jag just nu har svin ont i min rygg...
jo det gor riktigt ont, kan inte ligga ordentligt i sangen, far ha en kudde under ryggen. men aja... joba pa som vanligt anda.
 
ja det jag har gjort ar att jag har strippat, ja assa inte tatt av mig kladerna, eller hehe lite, da jag strippade endast i bh:n( stod pa terrase  och solen sken jatte mkt sa vart sa varm sa jag passade pa att forena nytta med noje och solade lite)
men ja iaf strippa ar iaf oxa en form av grooming. alltsa att rycka palsen pa hundarna.
idag sa har jag fortsatt att arbeta pa tayler och sedan har jag gjort det pa tva av unghundarna som heter Hannah och Mila. sa imorgon har jag bara Ethan kvar utav unghundarna att grooma/strippa.

sedan sa har jag stadat, stadat jatte mkt krypit runt och forsokt fa bort allt har ur en matta de har pa golvet. assa fattar inte att man placerar en golv matta som golv under dar man har palsvards avdelningen, det ar jhu hopplost att fa bort haret pa ngt enkelt satt.. ne da alternativet ar att som jag fick gora krypa pa alla fyra med en av hundarnas kam och pa de sattet kamma upp haret. suck assa

Saknar alla  hemma sa fruktansvart mkt!! men ja de maste ga.. men ja om jag fick erbjudandet att a sluta och aka hem sa a da hade jag nog tagit det.. for de kanns som jag missar mitt liv pa ett satt.. detta ar som en paus utan att livet pausas lixom.. fattar ni..? ja alltsa att jag ar har i usa och undr tiden sa fortatter mitt liv hemma och jag missar allt for jag ar har... hmm...




massor med karlek till er hemma!!!!!

forresten jag har laddat upp nagra bilder pa min bilddagbok nu, besok den garna, fler bilder kommer att laddas upp. kom ihag att komentera j bade dagboken har men aven bilddagboken!!!!
http://adiprovista.bilddagboken.se/


bara 77 dagar kvar.

Dag 10 av 88

image16
(bild info: denna bild malade jag pa flygplanet.)

Dagen
JA du dagen har vart lite upp och ner. Pa morgonen sa gjorde jag som vanligt, sa som de lart mig men ja helt plotsligt var det fel... skulle gora pa ett annat satt.. sa valeria var med mig nastan hela morgonen, stod och pekade och gjorde inte ngt alls, bara stod och komenterade och sa.. jobbigt hatar att ha nagon som bara kollar pa en....
men ja ja dagen blev iaf battre sedan nar de akte till jobbet typ.  da jag var ensam hemma. sedan sa ringde jag hem, mamma var inte hemma men jag talade med bitte och pappa. var sa skont att hora deras roster, saknar alla hemma sa fruktansvart mkt. sedan att fa tala svenska haha underbart att slippa tanka hela tiden da man talar. man pratar mer naturligt och lattsamt da.


har hittat min sang nu, som syboliserar mig n del just nu hehe: "fattig bonddrang" ifran emil filmena.
hehe kanske inte riktigt sa farligt men naaastan hehe


bara 78 dagar kvar

Dag 9 av 88

image15
(bild info: min karlek gar till de pa andra sidan havet, har far da ingen...)

Dagen
ja aven att de e sandag sa ja upp vid 6 jobba alla dagar i veckan, jippie... eller ok, jag fick faktiskt eftemiddagen, fran 16:30(woow) av och fick folja med in till leesburg och handla lite. de var sa javla skont, att fa vara manniska och ingen drang. suck assa..  jag var inne i lite olika affarer, men snacka om skillnad fran sverige,
var inne i en affar som heter derssbarn och nar jag hittat mig ett par klader jag tankte prova sa kom det fram personal och fragade om jag behovde ett provrum senare, ja svarade jag och da tog de de kladerna jag bar pa och hangde upp pa en  hangare, sa jag slapp bara runt pa dom. och sedan nar jag ville prova dom bar dom in dom och hangde upp dom i entt provrum,  snacka om servis.

ja men detta var min shoppping lista:
#En svart as snygg klanning
#tva olika linnen
#rakhyvel
#skriv papper
#kvert
#Princess stickers till toserna hemma
#Eeoyre stickrs till mig :P
# ett par svarta hogklackade skor
total summa: 119$( 790 kr)

dag 7 av 88

image12
(bild info: my heart bleeding without  the one i  Love)

Dagen

ja ni idag ar jag sa grymt trott, men har anda vilat en ja kknappt timme sammanlagt, for man far alltid ngt man maste springa ivag till. som nu.. hinner knappt skriva for jag maste sedan slappa ut valparna.

idag har jag fatt lara mig en ny sak faktiskt, hur man typ rycker har pa hundarna.  man rycker alltsa bort under palsen eller "valp palsen" som de kallar den.
sa det har jag tranat pa en av hundarna som heter taylor.  Men ar inte riktigt klar med henne da man far riktigt ont i armen efter ett tag. 

Hehe jag har blivit youtube beroende hehe kollar pa den jamt.  framfor allt sa tittar jag pa talang 2007, brittan's got a talent och america's got talent de e jatte roligt och de finns ensa riktiga talanger med.



saknar de dar hemma!!!

ALSKAR ER ALLA!!!!!!


81 dagar kvar! 


Dag 6 av 88

image11
(bild info: tillagnad alla hemma)


Dagen

Ja idag har dagen varit ganska lugn, har iof haft massor jobb men ja det tog inte sa lang tid om man jobbar pa. 
Idag har jag lixom tvattat alla valparna, phu de ni, hehe ne men de gick bra, forutom att jjag sjalv lika garna kunde ha badat sjalv, heheh, sa blot var jag..
sedan har jag gjort de vanliga syslorna och slappt in och ut alla hudarna, jo stadat och fodrat dom har jag med. 
ut over de  sa har jag borstat7 av de vuxna hundarna.


saknaden

ja ni hemma... saknar er saa mkt.. detar den enda kanslan som fyller upp mitt hjarta, hjarna och kropp.
 vist e det battre nu, nu kan jag for sen stund koppla bort det.. men ja... rent ut sagt, FAN VAD JAG SAKNAR ER!!

hoppas de har 3 manaderna gar fortare an sa har.. det kanns som det var.. ja en evighet sedan jag kom hit.. men det e jhu bara 6 dagar sedan.. herre gud assa... ska det behova ga  82 dagar till innan jag far se er? fy assa... jag kommer ta sjalvmord innan dess.. ne kanske inte sa fult alvarligt men ja... jag saknar dom...


john..verkar som vi alltid lyckas missa varandra, eller sa e du upptagen och stressad.. men ja ja.. hoppas en dag iaf att vi hinner och lyckas prata.. hehe ja vi har jhu 82 dagar till att forsoka pa.. nagon dag borde man vall traffa ratt hehe

82 dagar kvar  

Dag 5 av 88

image10
(bild info: detta ar n av hundarna jag skoter, hennes Namn ar Eve)

hejsan hoppsan

idag har det vart att jobba typ hela dagen, jag har skurat golv, spolat rast gardarna, tvattat tre hundar, dammat, damsigit, diskat och ja sedan de vanliga att mata, slappa ut och stada skit efter dom.

nar  jag haft de lite lungt sa har jag kollat pa datan pa talang 2007 hehe de e sa skont att hora nagon prata svenska heehh

saknar alla hemma. fa skriva mer imorgon, maste sova nu
kramisar

bara 83 dagar kvar wohooo

Dag 4 av 88

image8
( bild info: detta ar utsikten fran deras balkong)


hejsan hoppsan. ja ni denna dag har varit mycket battre, knse lite lang men ja de gar. klockan ar  nu 11 28 och jag ar ensam har hemma da bada ar och jobbar.

idag sa vaknade jag av valparna borjade gnalla redan vid 06,  hehe och valeria och john sa att de annas vanligtvis sover till 7.. men ja de har jag da inte markt, de har nu sedan jag kom hit iaf vaknat vid 6 tiden.
men ja ja de far ga.
morgon turen gick helt smartfritt. nu vet jag jhu vad jag ska gora pa morgonen mer ordentligt och da gor jag jhu det vilket beyder att jag far ett par samahangande timmar ledigt pa formiddagenmedans valparna sover ochresten av sysslorna av klarade.
 sa idag kollade jag pa djavulen bar prada vist den var bra, men har set den innan, mn ja den e bra iaf.

saknar alla hemma jatte mkt.. funderar mycket pa vad de gor och sa.
Dessutom ja knappt ingen skriver till mig... skriver massor, langa fina mail men ja antingen sa svarar man inte alls eller sa svarar de med en jatte jatte kort. men men ja de e la som jag sa innan jag akte.. de glommer bort mig efter en kvart eller sa, och borjar la sakna mig liiitedagen innan jag kommer hem...
hah aja da.. jag far klara mig med reklam i min mail

byee

DAG 3 av 88

ja ni det ar valdigt med mixade kanslor.. vet inte vad det e, men minsta motgang sa bara svammar tarana over.. men ja de far ga iaf.

idag rakade nagra av hundarna rymma for att en kompis till familjen, som for ovrigt ar jatte trevlig, glomde lasa grinden. mn ja jag fick skiten.. John vart jatte arg.. men ja ja  de var egentligen inte pa mig han var arg utan han och valeria hade  brakat innan och de var sura pa varandra i allmanhet.

men ja de ar ingen fara vi fick jhu fatt pa dom pa en 5 minuter. 
anns har dagen vart ganska bra. valdigt lang och jag har en jobbig huvudvark da det ar aska(thunder) i luften.
I dag  har jag annas helt sjalv gett alla hundarna mat, slappt in och ut, stadat och sa.

sedan foljde ag med och handlade lite, eller ja jag handlade nya pennor. resten som handlades var bara mat. men jag maste saa OMG vilken at affar.. de fanns jhu allllllllllt oh ater igen allt,, sa mkt mat i olika former, smaker, maker har jag aldrig sett.. hahahah
kan jhu saga att de elite annorlunda mot hemma.


missing everyone at home. they are so far away... do you get it, they are on the outher sude of the EARTH..... whats if someting hppends to them? omg...
just trying to take one day at time.. but its hard!!!!
its not so fun here... no its not... but it will get better i hope, when i get in to it and so. 


  Bara 85 dagar kvar..

in America


America, america... no i prefer Sweden..becuse.. dar snackar man svenska och ja...  alla jag alskar ar dar.
men maste saga att de e fint och sa har. men ja john had absolut ratt, de ska overdiva allt och gora allt sa enormt stort... hmm
sedan sa ar det en storande sak.. tanjentbordet ser hel mysko ut.... inte nog med att de fattas bokstaver.. alla andra knappar med pungt bindestrack och sadant sitter hel mysko... inte dar de "ska" sittta

saknar alla hemma jatte mkt. spec om kvallarna da jag ska sova for da har man mkt tid att tanka och sa. suck.. inte skoj alls... men ja det gar iaf an sa langE men ja ibland sa lagger jag mig med min  mp4 och lyssnar pa nagra svenska latar och spec lyssnar jag pa metallica, johns latar han har pa min spelare... saknar han och alla hemma jatte mkt.