Fy fan för studenten...

Känner värkligen inte för studenten.. känner inte inte inte för den..

Att lämna kompisarna, att lämna skolan..
kompisarna är som en andra familj jhu.. ok nästan iaf.. min valstads familj..
Och Valstads skolan.. ja du.. de har vart mitt hem nästan i 3 år.. men ja nu 'är det slut...
//"nu är det slut på gamla tider nu är det färdigt innom kort...."//

och att festa.. glädjen har för tillfället försvunnit.. eller ja de är jätte jätte ledssamt att john inte kan komma på min studentfest..  aja men  det får man väll bara finna sig i... läget är som det är och ja, de är inget jag kan påvärka.. som allt annat i världen.. man har inget att sätta emot lixom haha.. ... .. .. 


 
 

Fy fan för Lever..

Idag så bakade jag och em hundgodis då det är för vårt projektarbete. Det första receptet vi tog och bakade heter knapriga kex och består av mussli och morot(och lite till) Det andra receptet var: LEVERGODIS.. fy fan stort misstag! har inte känt en sådan vidrig doft på länge.. bläää höll på att spy flera gånger.. Mest emma dock.. Hon var tvungen att gå r rummet ett tag, så det blev jag som fivck blanda den matberedade levern med mjölet.. fy fan för den lea.. BLÄÄÄ


JAg är så kär, jag älskar john så mkt..  längtar tills på onsdag nästa vecka då han kommer upp och jag får vara i hans armar igen. 


The World Can Be a Wonderful Place

image6


Känslorna i mitt liv går upp och de går ner.. just nu har de nått en hög topp!
livet är bara bra just nu!... eller ja det finns ett moln på den annas så klarblåa himlen.. alla läxor och liknande i skolan.. suck.. men men allt annat ger mig kraft att vara glad och lyklig.,

si
tter här nu och bara känner mig ensam.. det e segt tiden rinner söligare än normalt.. Det är så underbart när john är här.. man är inte så ensam och det är alltid underbart att ha han här=)
Att få sitta och pussa, krama eller ja bara bli omhållen av han är mer än fantastiskt!.. åhh nu längtar jag jhu efter han enumer.. men fy suck..

Har nog  inte gjort så mkt mer än gått och tänkt på helgen hela dagen.. den var så bra.. haha eller ja jag hade lite ont i kroppen efter att ha sovit i bilen.. mene men det går haha det var det lixom deffenetivt värt!
Att åka till danmark med mamma och john kan jag leva på nu ett bra tag=D buhu.. nu får jag inte träffa john förren om typ 18 dagar.. bläää segt vill ha han här brevid mig nu!

imorgon är det sovmorgon=) nenne kommer vid 11-12 tiden så ska gå upp vid 10 så jag hinner plocka iordning lite