BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Fy asså.. varför är jag inte förvånad... det är jhu mig vi talar om.. haha Jag kan jhu inte få vara glad och så ett tag nä då måte vi hitta på nya problem jaaa.

så dagens problem är att jag inte har något jobb kvar efter den 31maj..
För hon som jag är vikarie åt (Emelie, har aldrig gillat henne) bestämde sig att hon skulle ta ett studie uppehåll och då blir jag utan jobb..
De sa när jag sökte jobbet att det skulle vara ett vikariat på 3 år.. haha.. hur man nu kan göra så.. säga att det är på 3 år och sedan får man bara jobba i 5½ månad..
nä men när emmelie(elisabeths gullbarn, ja hennes favorit) säger att hon ska ta ett års studie uppehåll så står hon där så glatt och säger att ja men klart du kan komma tillbaka inga problem alls.

Aja inte så mkt jag kan göra åt saken så det är bara till att söka nytt jobb.. hur de nu går..

hatar mitt liv ibland!

HElgen=D

image61 Våra älsklingar image60
                    Skrållan                                                                                               Cherise
I dag(söndag) har vi varit och hälsat på lilla Cherise hos uppfödaren. Åhh vad vi längtar till den 10 maj då vi kan hämta hem henne.  Gud va bedååårande de alla är.
Hade även med skrållan till uppfödaren idag så hon fick se henne då hon skulle defenetivt färgbestämma henne. så nu ska hon skicka in papprena till SVERAK och  så kommer Skrållan bli reggad som  Choklad colorpoint (RAG b) ist för Brun colorpoint (RAG n)


Annas i helgen så har vi slappat och hyrde en film, nany dierys, den var bra tycker jag.  Vi poppade popcorn och hade det trevligt. Kollade även på alla älskar raymond tills jag höll på att somna i soffan.

En allmånt trevlig helg=D


Tvättmaskin bye byee

image59
Ja ni vår tvättmaskin har nu tackat för sig och checkat ut. Den tog hoppet till tvättmaskins himlen med en liten puff av john.  Ja den har knölat hela tiden vi har bott där, man ahr fått tvätta tvätten en två gånger för att den ska släppa luckan, och när man väl lyckas få upp den så ör det oftast väldigt blött.
så idag när john skulle tömma tvättmaskinen så gjorde den åter igen så att den inte släppte luckan, vilket var givet då den var full med vatten men den tyckte den var klar, så slev han irriterad och tryckte på starta knappen och då försvann knappen in i maskinen.

john var väldigt uppröd över detta och ja han var riktigt sur, ledssen och irriterad.
men ja det förstår ja, en tvättmaskin är inte billigt.


Kolla på grannfejden, fy sjutton sickert folk.. alla snackar skit och är så tjuriga.. riktiga tjurskallar.
Sedan så ljuger de och håller på.. hur svårt kan det vara att stå för det man gjort.. lättare att stå för det och säga att man ångrar sig och be om förlåtelse.


lever jag verkligen ett sådant tråkigt liv?

image58

satt och pratade med ett par på internet och fick plötsligt en känsla "men halå detta har jag upplevt förut"
är mitt liv verkligen så upprepande, så tråkigt? herre gud

hm.. jasså du

sitter här, jobbar inatt. Natten börjar så smått bli morgon, äntligen!
Jag har precis tröttnat på att kolla runt bland folket på bilddagboken och övergått till att kolla på så ska det låta.
hmm hehe vilket jobb, nä men jag gör faktiskt saker som man mer klassar som jobb, men de är inte lika roliga att skriva om, och dessutom får jag inte det pga tystnadsplikten. vilket dom inte är så hårda på men vad medicinska saker ska jag inte rabbla.  sak samma

vet inte vad det är riktigt, men har börjat få ont i min högra armbåge.. jobbigt e det iaf.. men jag överlever.

idag var föresten mormor hemma hos john och mig för första gången. det var mysigt:) vi fikade danskt vinebröd och capuchino. Sedan spelade vi yatzy och pratade och innan hon åkte åt vi middag. trevligt värre


Linda bengtsing och brolle spöar skiten ur joacim cans och frida öhrn.. inte skoj då jag hejade på joacim... men men det är bara tv

ja i nästan 2 veckor höll de sig med inte äta godis.. sket sig när jag fick choklad av john.. men ja nu är jag tillbaka på no candy diet :-P så fuskade bara en dag.  så det såååå

haha på er nuuu är klockan 06 31 wohoo baara 89 minuter kvar tills jag slutar...
sedan är det bara yttligare 19 minuter tills bussen går
bara 43 minuter  på bussen
bara 10 minuter att gå hem
så snaaart får jag gå och lägga mig hahaha


hahaaa vart väldigt rörigt och meningslöst skrivande.... men jag skriver vad jag vill det är faktiskt min blogg och inte så många som läser, iaf inte många som komenterar haha såå de så...

1 ÅR

image57

Tiden går fort.. i lördags hade jag och john vart ihop ett år.. gud var underbart vi hade det i lördags.

Min dag började med att john väkte mig med 3stycken rosor och choklad.  sedan drog han mig upp ur sängen för han hade gjort frukost med. Köpt bullar på bengtsons konitori, köpt gott pålägg och oboy att dricka.  Var super mysig fukost.
Efter det tog vi det lungt, kollade på tv och myste i soffan.  sedan vid 3 tiden innan vi åkte in till stan lagade john mat.  när vi ätit satte jag mig vid datan för att kolla buss tiderna, och då fick vi brottom för på något vis gick bussarna som en söndag.. varför vet jag inte.. så det var bara att ta det viktigaste och springa!!

Inne i lund gick vi runt lite då det var över en timme innan bion började. hamnade nere på hemmakväll och kollade lite på filmer och köpte lite godis. Bion vi sedan såg var super hero movie. Den var jätte rolig men det var en sjuk humor ibland..

När vi sedan kom hem så kollade först på sagan om de två tornen och sedan en skräckfilm om myror som anfaller på ett flygplan. det låter inte läskigt, men ja jag gillar inte myror har jag kommit på.. de bara kliar på hela kroppen hua.. de är så många. tur jag har john som håller om mig och förklaar snälllt att de inte finns några myror på mig, hehe.



göra hemsida?

hm letar och letar efter ställen man kan göra hemsida och sådant men hittar inget.. någon som har förslag???