Internett

hmm.. jag hittar verkligen inte något att göra på internett längre.. jag kollar bilddagboken, lunar, blogg och blocket. men sedan då? vad ska jag hitta på på internett efter det?

Underbart bedårande

Djur är fantastiska varelser!
image56
Var idag tillsammans med John, johns mamma och syster och kollade på den andra kattungen.
Hon har nu hunnit bli 5 veckor gammal och är såå söt.
John var först lite tveksam till henne när han såg bilderna från när hon var mindre, hon såg så liten och ynklig ut mot de andra. Men när vi kom dit så fick vi se att hon växt till sig ordentligt och var en modig flicka. John blev såld på henne och då de sa att hon skulle få en väldigt lik teckning som sin mor tascha så var det kört, john ville ha henne.. hehe ska inte säga att jag inte gillade henne, antar bara att alla vet att jag vill ha alla djur.
Så den 10 maj ska vi hämta S*Bebbles Doll Cherise(fint stamtavle Namn tycker jag)


Sitter nu på jobbet och klockan är 04 54 så snart är det bara 3 timmar kvar. Natten har gått ovanligt snabbt.
Beror nog på att jag spelat roller coaster3  och sedan pratade jag med john på msn och spelade yatzy med han.
Hehe nu låter det som jag bara ugglat vid datorn.. hehe jag tar faktiskt hand om pojken med, men det får jag inte skriva vad jag gör exakt, har jhu tystnadsplikt.

Hehe jag måste vara lite knäpp.. för även att jag umgåtts hela dagen med john så när jag såg hans namn ploppa upp i hörnet "jp loggar in" fick jag värsta lycko pirret i magen och ville bara prata med han... hehe
alltid gillar att prata med han. Det var bland det bästa jag visste när jag var i USA... när jag pratade med john var jag glad..

Hehe vi har haft många intressanta diskutioner via msn.. både john och jag blir mindre blyga när vi har en dator emellan. Hehe ja vad många minnen jag har med denna pojk.. och tänk.. snart, riktigt snart har vi vart ihop i ett år! Det är inte klokt....
Jag minns så väl när han och jag pratade minnen och sedan så kläcker han ut sig att han ånrar så att han gjorde slut och att han gjrt det länge men inte vågat säga något.. jag vart helt stum(vilket inte händer ofta)
Jag trodde jag dag drömde igen. 
Ska inte säga att jag inte var säker på om jag ville bli ihop igen... jag mindes tydligt hur jag hade mått när han gjorde slut senast.. men ja jag chansade.. gav kärleken en andra chans.. något jag är glad över idag.. jag älskar min lilla plutt. Han har sina egenheter.. men det har jag med.


Livet är en gåta, Du är gåtans Svar

Påsk pressent

image55
Detta fick jag av john idag<3
Han kan allt vara underbar när han vill




Glad Påsk!

Ja ni.. tiden går foooort! nu är det redan påsk.. något vädret heeelt missat, de måste tro att de är december eller något.. hehe hela års tiderna är flyttade.. de snöar på våren.. är höst väder på vintern.. osv allt är vridet ett kvarts varv..

Ska hem till johns mamma och äta påskmiddag idag. Tror de kommer bli trevligt.
kanske lite lustigt med.. jag har inte vart hemma hos johns mamma sedan vi flyttade där ifrån så kommer vara lustigt att inte ha johns rum att gå upp till..  men men.

Fick äntligen upp lite tavlor och sådant idag.
Fick upp tavel-hyllorna jag köpte på ikea när jag var med mamma där i onsdags, De blev super snyggt är jätte nöjd. Väntar nu bara på Korten jag beställt så jag har något att sätta i mina ramar. Ska beställa lite fler kort sedan, bla ett större fotto på Skrållan som jag vill ha över tv:n, tror de kommer bli jätte snyggt.
Det blir genast lite mer hemtrevligt med tavlor och foton på väggarna. Måste bara ionförskaffa lite fler tavlor hehe, lite skillnad att ha saker till att inreda en 1:a som jag hade innan och en 3:a som vi har nu. Och ja john hade inga sånna saker.
Tavel hyllorna

Ett brev till dig!


image51

Jag skriver ofta, tyck jag är knäpp, men det här är sättet jag funnit att få ut känslorna. Tårana rinner hela tiden jag skriver, men känns skönt på ett lustit sätt.
Detta är första gången jag skriver så att andra kan läsa, men de som läser bloggen känner mig oftast redan väl.

Jag ber om ursäkt om det är många stavfel, beror mest på att jag inte ser tanjenterna riktigt bra på grund av tårana.



Pyret!

Drömde om dig i natt, det var ett tag sedan du hälsade på där. Vet inte vad budskapet med drömmen var, men den var både otäck och bra på samma gång... Får berätta lite om drömmen så du kanske kan förklara vad som menas med den..

Drömde om förr, fast nu lixom.. alla fanns, alla var som innan.. ni var alla syskon och hälsade på mig här i skåne i min lägenhet. jag var som jag är nu, men ni var små igen. ni var som ni var alla som sista dagen jag såg dig.
Jag passade er alla och vi hade kul, kollade på så ska det låte och skojade.
så skulle du bada i vårat badkar(som vi hade i drömmern, på riktigt har vi bara dusch)
Du fick krypa ner i badet och på något sätt så höll du på att drunkna i bakaret, men jag lyckades rädda dig!...

Jag lyckades rädda dig.. något jag misslyckades med på riktigt...
Jag misslyckades med att ta hand om dig.. det gjorde vi alla.. Undra hur livet hade varit om olyckan aldrig inträffat..
jag vet att det inte är lönt att ställa sånna frågor, men när man saknar någon så som jag saknar dig, är det svårt att låta bli..

jag satt och klottrade lite i mitt block och helt utan att tänka på det så skriver jag ditt namn, nästan så som du skrev ditt, var det du som hälsae på? jag önska det vore så, att du var här.. att jag kunde få höra din röst, känna ditt hår under mina händer..
Det var så länge sedan nu.. jag tror jag glömt hur din röst lät.. och det gör så ont att erkänna

image52



en röst har domnat bort,
försvunnit ut i intet
jag vill höra, men hör inte
höra en röst jag hörde förut
en röst jag längtar efter varje minut


 







 

Älskar dig!