var än i värden du än är, så finns du ändå mitt i mig

"Herr Gud det är Anna"... måste vara en av de bästa böckerna som skrivits. DEssutom att den sägs vara en värklighetsbaserad berättelse. men även om det inte är det, vilka kloka ord de finns. Och denna lilla flicka..
Finns inte ord.. jag bara älskar den boken!!!


Saknar de mina hemma!
min mamma och bitte framför allt.. herre gud jag vet knappt vad som händer där hemma längre.. och de gör ont!
men de e det ingen som verkar förstå.. varför ska man behöva välja mellan kärleken och familjen?!


Han kan om han vill!

image48
image49    John my sweetheartimage49



Igår, lördag hade john och jag en hel mysig dag. Vi åkte in till stan vid 4 snåret och gick på en resturang som heter Sandra. Var en lite lagom stor resturang med lite gammaldags inredning.
Vi åt jätte god middsag, black and withe, himla gott(men dyrt, men de var de värt)
Efter resturangbesöket så gick vi på bio.  Filmen vi såg heter "we own the night" den var helt okey faktiskt annas brukar inte de vara min typ av film. 
åhh fatta hur irreterad jag var på tjejej som att brevid mig.. hon satt och smaskade på klubbor hela tiden.. smaskade och tugade så det knastra i hela salongen.... men men inte skulle de förstöra kvällen så sa inget..
Sedan på väg hem så köptejag en film "på smällen" en kärleks komedi. Den var lite långdragen men ganska rolig.
Var iaf mysigt att ligga i soffan brevid john inlindad i en filt.

Men innan vi satte igång filmen så kollade vi tillsammans(för första gången) på olika områden med lägenheter. han verkar äntligen ha förstått att jag tycker de  e lite jobbigt att bo hemma hos svärmor(inte för att hon inte e snäll och så) de jobbiga är att inget är mitt.. jag har allt mitt i en resväska... och de e mina läder.. de e allt.. men nu är vi på gång iaf. john ska gå dit på måndag och prata mer med dom=D

mot slutet av filmen så kom amanda hem oxå, och då blev det att vi kollade på en film till som john köpte, "bristande bevis"(måste bara berömma mig själv att jag minns film titlarna.. brukar ta en kvart så har jag glömt vad filmen heter..)
Men den filmen såg vi inte klart för jag somnade hela tiden och john började bli trött med och gav upp efter ca halva filmen.

En hel mysig eftermiddag/kväll och jag e super glad!=D

Gott nytt år

image47


GOtt nytt År.. 2008 har tagit oss alla i sin famn, låt oss se vad de har att erbjuda.


JA året bbörjade märkligt iaf.. att jobba på nyårsafton.. hmm måste ändå säga att de var bättre än jag förväntat mig, men ja inte åbra(inte äns i närheten) som d brukar vara..
Men ja gör de bästa av sittsen.

När jag kom hit så stod de och dansade på borden.. hmm ja du.. men ja de e roliga ändå. iof prata jag inte så mkt med någon, höll mig mest i bakrunden.. man vet inte hur man ska agera alls.. men ar de har värsta festen med massor med folk och så kommer jag mitt i allt.. hmm vad  gör jag här var min förta tanke.. haha

Sedan så ja, när mamma ringde och sa gott nytt år höll de på att brista och jag började näärsta  gråta.. ville så vara hemma, eller ja iaf vara med john hos hans bror. När jag för första gången i mitt liv har en kille att kyssa vid 12 dslaget.. ja då jobbar jag.. haha ironiskt...

FiA